پزشکی - سلامت 1


15دلیلی که باید از قند ترسید

دیر زمانی است که زنگ هشدار خطرات مصرف بیش از اندازه قند برای انسان به صدا در آمده است. در سال 1957، جان یادکین، استاد تغذیه در کالج کوئین الیزابت در لندن، این استدلال را مطرح کرد که در بیماری قلبی و دیگر بیماری های مزمن، قند و نه چربی مقر اصلی است.
اما دهه ها پیش و پس از مطالعه ای که توسط تیمی از دانشمندان دانشگاه هاروراد صورت گرفت، چربی به عنوان نخستین عامل خطر آفرین در رژیم غذایی برای بیماری قلبی معرفی شد و فرضیه یادکین رد شد.
اما با تجزیه و تحلیل اسناد تاریخی اکنون مشخص شده است که صنعت قند آن تحقیقات را به عمد مهندسی کرده و پاداش دانشمندان برای تلاش های صورت گرفته در زمینه خطر آفرینی کمتر قند را پرداخت کرده است. حتی بدون در نظر گرفتن این گزارش، شواهد مستند از آثار مضر مصرف بیش از اندازه قند رو به افزایش است.
بنابر گزارش سازمان غذا و داروی آمریکا، مردم باید روزانه 50 گرم قند - حدود چهار قاشق غذاخوری مصرف کنند. این در شرایطی است که سازمان جهانی بهداشت نصف این میزان را برای کسب نتایج خوب پیشنهاد می دهد. اما به عنوان مثال، هر آمریکایی به طور میانگین تا 22 قاشق چایخوری شکر در روز مصرف می کند. در ادامه با پی‌آمدهای بالقوه مصرف بیش از اندازه قند بنابر جدیدترین پژوهش های علمی بیشتر آشنا می شویم.
پوسیدگی دندان
در میان تمام بیماری های بالقوه مرتبط با قند، ارتباط بین قند و پوسیدگی دندان شاید تایید شده‌ترین مورد باشد. قند چنان دشمن بزرگی برای سلامت دهان و دندان محسوب می شود که مطالعه ای در سال 1967 آن را مقصر اصلی پوسیدگی دندان نامید. از آن زمان تاکنون، دندان پزشکان خواستار اعمال محدودیت های سختگیرانه‌تر برای مصرف قند شده اند.
پوسیدگی دندان زمانی رخ می دهد که باکتری های موجود در دهان با قندهای ساده تغذیه می شوند و تولید اسید می کنند که این اسید مینای دندان را از بین می برد. آب نبات های ترش موجب انتشار اسید بیشتری نسبت به دیگر آب نبات ها می شوند و از این رو پوسیدگی دندان راحت‌تر شکل می گیرد.
گرسنگی سیری ناپذیر
هورمون لپتین به بدن شما می گوید چه زمانی به اندازه کافی غذا خورده اید. افرادی که در آنها مقاومت به لپتین ایجاد می شود، سیگنال «من سیر هستم» را هرگز دریافت نمی کنند و از این رو مانعی اساسی در برابر کنترل وزن شکل می گیرد. چند مطالعه به این نکته اشاره داشته اند که مقاومت به لپتین می تواند از عوارض جانبی چاقی باشد و نه علتی که به آن منجر می شود. اما پژوهشی که روی موش ها صورت گرفته نشان داده است مصرف بیش از اندازه فروکتوز می تواند به صورت مستقیم به سطوح بیش از حد لپتین و کاهش حساسیت بدن نسبت به این هورمون منجر شود. (با حذف فروکتوز از رژیم غذایی موش ها این آثار به طور طبیعی معکوس شد.) ، به گفته پژوهشگران مطالعات بیشتری در زمینه تایید ارتباط قند با اشتهای سیری ناپذیر باید صورت بگیرد اما نتایج به دست آمده تاکنون نگران کننده هستند.
افزایش وزن
غذاهای شیرین کالری فراوانی دارند اما در زمینه ارضا گرسنگی چندان خوب عمل نمی کنند. به عنوان مثال، هنگامی که پژوهشگران عادات غذایی گروه بزرگی از مردان ژاپنی را مورد مطالعه قرار دادند، دریافتند ارتباط قابل توجهی بین میزان قند دریافتی و افزایش وزن وجود دارد. این ارتبط حتی پس از در نظر گرفتن عوامل دیگری مانند سن، شاخص توده بدنی، کل کالری دریافتی، مصرف الکل، سیگار کشیدن و ورزش منظم نیز همچنان وجود داشت.
مقاومت به انسولین
هنگامی که یک وعده غذایی سرشار از قند مصرف می کنید، تقاضای بدن برای انسولین، هورمونی که به بدن در تبدیل مواد غذایی به انرژی قابل استفاده کمک می کند، افزایش می یابد. اما هنگامی که سطوح انسولین بالا باقی می ماند بدن شما حساسیت کمتری نسبت به این هورمون پیدا می کند و گلوکز در خون ساخته می شود. نشانه های مقاومت به انسولین می تواند شامل خستگی، گرسنگی، ابهام مغزی، و فشار خون بالا باشد. مقاومت به انسولین با وزن اضافی در بخش میانی بدن شما مرتبط است. بیشتر افراد تا زمان ابتلا به دیابت از مقاومت به انسولین در بدن خود آگاه نمی شوند.
دیابت
بین سال های 1988 تا 2008، شیوع دیابت در آمریکا به میزان 128 درصد افزایش یافت. امروز، حدود 25 میلیون نفر در این کشور با دیابت دست و پنجه نرم می کنند. کشورهایی با مصرف بالای قند شاهد نرخ های بالاتر بیماری دیابت نیز هستند. نتایج مطالعه ای که با حضور 51 هزار و 603 زن بین سال های 1991 تا 1999 انجام شد، نشان داد، خطر ابتلا به دیابت در میان زنانی که نوشیدنی های شیرین شده با قند مصرف کرده اند، بیشتر بوده است. مصرف این قبیل نوشیدنی ها نه تنها با اضافه وزن بلکه با ابتلا به بیماری دیابت مرتبط است.
چاقی
چاقی یکی از خطرات اصلی مصرف بیش از اندازه قند است. قند می تواند به صورت مستقیم خطر چاقی را افزایش دهد اما این ارتباط می تواند با ابتلا به دیابت، سندرم متابولیک یا عادات (رژیم غذایی و ورزش) مرتبط با رژیم های غذایی سرشار از قند گره خورده باشد. اگرچه با ارتباطی پیچیده مواجه هستیم اما بهتر است اعتدال در مصرف قند را فراموش نکنیم.
نارسایی کبد
دوزهای بالای قند می تواند فعالیت بیش از اندازه کبد را موجب شود. شیوه ای که بدن ما فروکتوز را سوخت و ساز می کند می تواند به ایجاد استرس و التهاب در این اندام منجر شود. این یکی از دلایلی است که فروکتوز اضافی به عنوان بازیگر کلیدی در ابتلا به بیماری کبد چرب غیر الکلی - تجمع چربی در سراسر کبد - شناخته می شود. بیشتر افراد مبتلا به کبد چرب غیر الکلی با عوارض چندانی مواجه نیستند و اغلب از بیماری خود نیز آگاه نیستند. اما در برخی افراد تجمع چربی می تواند به ایجاد زخم در کبد و در نهایت نارسایی این اندام منجر شود.
سرطان لوزالمعده
برخی مطالعات رژیم های غذایی سرشار از قند را با ابتلا به سرطان لوزالمعده، یکی از مرگبارترین اشکال سرطان، مرتبط دانسته اند. این پیوند می تواند به واسطه ارتباط رژیم های غذایی سرشار از قند با چاقی و دیابت - هر دو خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده را افزایش می دهند - شکل بگیرد.
بیماری کلیه
این ایده که رژیم غذایی با قند بالا می تواند یک عامل خطر آفرین برای بیماری کلیه باشد هنوز در حد فرضیه است اما دلایلی برای نگرانی وجود دارند.
نتایج برخی مطالعات صورت گرفته نشان داده اند مصرف سودای شیرین با آسیب کلیه در ارتباط است. همچنین، با توجه به آزمایش های صورت گرفته روی موش ها مشخص شده است آنهایی که با یک رژیم غذایی سرشار از قند تغذیه شده اند دارای کلیه هایی با اندازه بزرگتر از حد عادی و عملکرد ضعیف کلیه بوده اند.
فشار خون بالا
غذاهای شور از جمله عوامل موثر در فشار خون بالا محسوب می شوند اما مصرف بیش از اندازه قند نیز با فشار خون بالا پیوند خورده است. حتی تیمی از پژوهشگران اعلام کرده اند زمان آن فرا رسیده تا در دستور العمل ها تمرکز روی نمک کمتر شده و توجه بیشتری به قند صورت بگیرد.
بیماری قلبی
سیگار کشیدن و سبک زندگی کم تحرک به عنوان دو عامل خطر آفرین اصلی در زمینه بیماری قلبی شناخته می شوند اما بیماری های مرتبط با مصرف بیش از اندازه قند مانند دیابت و ضافه وزن نیز از جمله عوامل خطر آفرین در این زمینه هستند. پژوهش های جدید نشان داده اند مصرف بیش از اندازه قند می تواند سلامت قلب را به ویژه در بانوان تحت تاثیر قرار دهید.
اعتیاد
بشتر پزشکان فکر نمی کنند اعتیاد به غذا که در کتاب های رژیم غذایی به آن پرداخته می شود، موضوعی واقعی باشد و البته این نوع اعتیاد با اعتیاد به الکل یا مواد مخدر متفاوت است. اما شواهدی وجود دارند که نشان می دهد موش ها می توانند به قند وابستگی پیدا کنند و رفتاری مشابه در انسان ها نیز امکان دارد.
زوال شناختی
چاقی و دیابت هر دو با زوال شناختی و بیماری آلزایمر پیوند خورده اند. از این رو، جای شگفتی ندارد که مطالعات جدید پیوند بین مصرف بیش از اندازه قند و این بیماری های مغزی را نشان دهند. دلایل رابطه احتمالی بین رژیم غذایی سرشار از قند و ابتلا به زوال عقل در مراحل بعدی زندگی همچنان نامشخص است. آیا با رژیم غذایی مرتبط است؟ و یا آیا ارتباطی واقعی بین دیابت و آلزایمر وجود دارد؟ پرسش های بسیاری درباره قند و زوال شناختی همچنان وجود دارند و برخی پژوهشگران خواستار حفظ احتیاط در مصرف قند تا زمان دستیابی به شواهدی بیشتر و بهتر شده اند.
کمبودهای تغذیه ای
اگر در رژیم غذایی خود بیش از اندازه قند مصرف می کنید، احتمالا مواد غذایی دیگری که باید مصرف کنید را نادیده می گیرید. مصرف مواد غذایی با محتوای قند بالا به جای مواد غذایی کامل (به عنوان مثال مصرف نوشیدنی های غیر الکلی شیرین شده با قند به جای شیر و آب میوه در کودکان) به کمبودهای تغذیه ای منجر می شود. به عنوان مثال، کودکان آمریکایی کالری زیادی، به ویژه قند، مصرف می کنند اما ویتامین D، کلسیم، یا پتاسیم کافی دریافت نمی کنند. این کمبودها می تواند به نشانه هایی مانند خستگی، استخوان های شکننده، و ضعف عضلانی منجر شوند.
نقرس
نقرس در گذشته یک بیماری دردناک محدود به ثروتمندان بود. اما رژیم های غذایی ما تغییر کرده است و این شکل دردناک از آرتریت (التهاب مفاصل) در تمام بخش های جامعه شایع شده است. گوشت قرمز، ماهی کولی و دیگر مواد غذایی مرتبط با نقرس حاوی سطوح بالایی از پورین هستند. پورین ها مواد شیمیایی هستند که هنگام تجزیه شدن در بدن انسان اسید اوریک تولید می کنند و تولید اسید اوریک اغلب به نقرس منجر می شود.
اما اسید اوریک یکی از محصولات جانبی سوخت و ساز قند نیز است و پژوهشی جدید نشان داده است مصرف بیش از اندازه قند می تواند یک عامل خطر آفرین برای ابتلا به نقرس باشد. نتایج مطالعه ای در سال 2008 نشان داد، مصرف نوشیدنی های غیر الکلی شیرین شده با قند و فروکتوز با خطر افزایش یافته ابتلا به نقرس در مردان مرتبط است.گروه سلامت عصر ایران به نقل از "بیزینس اینسایدر"/6
طب سنتی
نسخه ای برای دردهای مفصلی
درد مفصل، آرتروز، دیسک کمر جزو بیماری هایی است که افراد زیادی را درگیر کرده است و بعضی از بیماران از درمان و توصیه های ورزشی بی نتیجه شکایت می کنند. اگر شما یا اطرافیانتان جزو این بیماران هستید و درد دوباره به سراغتان آمده است و قصد دارید خود را برای جراحی آماده کنید پیشنهاد می کنیم این مطلب را بخوانید. مشروح مطلب را در اینجا بخوانید
جویدن آدامس،دشمن حافظه
پژوهشگران دانشگاه کاردیف در انگلیس می‌گویند افرادی که به جویدن آدامس عادت دارند زمان بیشتری را باید صرف یادآوری حروف و اعداد کنند. این دانش پژوهان معتقدند جویدن آدامس توانایی مغز را برای به خاطر سپاری فهرست‌های متوالی و دنباله‌دار کاهش میدهد. به گفته محققان انجام یک سری کارهای مداوم مانند جویدن آدامس می‌تواند در حافظه کوتاه مدت افراد اختلال ایجاد کند این مطالعه، تصور غالب مبنی بر این که جویدن آدامس‌های طعم دار عملکرد مغز را بهبود می‌بخشد، به چالش کشیده است. این مطالعه سندی دیگر دال بر عملکرد بد انسان در انجام چند کار همزمان ارایه می‌کند. برخی مطالعات پیشین حاکی از آن بود که آدامس با افزایش جریان خون در مغز، حافظه و تمرکز را بهبود می‌بخشد . اما محققان کاردیف نشان دادند فعالیت دهانی مانند جویدن آدامس می‌تواند در فرایندی که به طور معمول برای یادآوری محتوای کلامی استفاده می‌شود، اختلال وارد کند. /9
لبخند
1.لبخند جذابتان می کند.
همه ما به سمت افرادی که لبخند می زنند کشیده می شویم. لبخند یک کشش و جذبه فوری ایجاد می کند. دوست داریم نسبت به آنها شناخت پیدا کنیم.
2.لبخند حال و هوایتان را تغییر میدهد.دفعه بعدی که احساس بیحوصلگی و ناراحتی کردید لبخند بزنید. لبخند به بدن حقه میزند
3. لبخند مسری است.لبخند زدن برایتان شادی می آورد. با لبخند زدن فضای محیط را هم شادتر می کنید و اطرافیان را مانند آهن ربا به سمت خود می کشید.
4. لبخند زدن استرس را از بین می برد.وقتی استرس دارید، لبخند بزنید. با اینکار استرستان کمتر می شود و می توانید برای بهبود اوضاع وارد عمل شوید.
5. لبخند زدن سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.به این دلیل عملکرد ایمنی بدن تقویت می شود که شما احساس آرامش بیشتری دارید. با لبخند زدن از ابتلا به آنفولانزا و سرماخوردگی جلوگیری کنید.
6. لبخند زدن فشارخونتان را پایین می آورد.وقتی لبخند می زنید، فشارخونتان به طرز قابل توجهی پایین می آید. لبخند بزنید و خودتان امتحان کنید.
7. لبخند زدن اندورفین، سروتونین و مسکن های طبیعی بدن را آزاد می کند.تحقیقات نشان داده است که لبخند زدن با تولید این سه ماده در بدن باعث بهبود روحیه می شود. می توان گفت لبخند زدن یک داروی مسکن طبیعی است.
8. لبخند زدن چهره تان را جوانتر نشان می دهد.عضلاتی که برای لبخند زدن استفاده می شوند صورت را بالا می کشند. پس نیازی به کشیدن پوست صورتتان ندارید، سعی کنید همیشه لبخند بزنید.
9. لبخند زدن باعث میشود موفق به نظر برسید.بنظر می رسد که افرادیکه لبخند می زنند اعتماد به نفس بالاتری دارند و در کارشان بیشتر پیشرفت میکنند
10. لبخند زدن کمک می کند مثبت اندیش باشید..لبخند بزنید.حالا سعی کنید بدون از بین رفتن آن لبخند به یک مسئله منفی فکر کنید. خیلی سخت است. وقتی لبخند می زنیم بدن ما به بقیه بدن پیغام می فرستد که "زندگی خوب پیش می رود ". پس با لبخند زدن از افسردگی، استرس و نگرانی دور بمانید./6
بهترین رژیم غذایی جهان
داشتن یک رژیم غذایی مناسب که بتواند عمری طولانی به همراه سلامت و تندرسی را برای ما تضمین کند همواره یکی از آرزوهای انسان بوده است . بیماری های قلبی، سرطان، آلزایمر و پارکینسون از جمله شایع ترین بیماری های موجود در جهان هستند که کم و بیش ریشه در عادات غلط تغذیه انسان ها دارند.  در نقاط مختلف دنیا با توجه به شرایط اقلیمی و آب و هوایی مردم از رژیم های غذایی مختلف با تکیه بر مواد غذایی متفاوت بهره می برند. یکی از رژیم های غذایی معروف در جهان که توسط بسیاری از کارشناسان به عنوان بهترین و موثرترین شکل تغذیه از آن یاد می شود، رژیم مدیترانه است. با کمال تاسف باید گفت که با وجودی که تمامی مواد غذایی موجود در این رژیم غذایی به مقدار زیاد در کشور ما وجود دارد اما این مواد غذایی جایگاه آنچنانی در رژیم غذایی ما ایرانیان ندارند. امید است که روزی این مواد با ارزش غذایی بخش عمده ای از سفره ما ایرانیان را تشکیل دهد.اما رژیم غذایی مدیترانه ای چیست و خواستگاه آن در کدام کشورهای جهان است؟ همان گونه که از اسم این رژیم غذایی مشخص است، مربوط به منطقه دریای مدیترانه است. بیشتر این رژیم غذایی در مناطق جنوبی کشورهای مستقر در سواحل شمالی دریای مدیترانه مثل، اسپانیا، فرانسه و یونان مود استفاده قرار می گیرد. استفاده از این رژیم غذایی باعث شده است تا مردم در این نواحی از امید به زندگی بالایی برخوردار باشند./10، ادامه مطلب را در بند (3)اینجامطالعه فرمائید .
سر درد    

سردرد یکی از شایع ترین مشکلات روزمره بشر است به گونه ای که در بسیاری از مواقع افراد را مجبور می کند تا در اسرع وقت به پزشک مراجعه کنند .برخی سردردها اختصاصی‌تر بوده و با علامت دیگری همراه نیستند. در این سردردها بر خلاف تصور بسیاری از افراد، مغز عامل ایجاد سردرد نیست، بلکه سردرد از بد عمل کردن عضلات،عروق خونی و اعصاب ناشی می‌شود؛ برای مثال گشاد شدن شریان ها و یا انقباض بیش از حد عضلات می‌تواند عصب های خاص و حساسی در مغز را تحریک کند و در نتیجه سردرد به وجود آورد. هورمون هایی مانند استروژن می‌توانند باعث بدتر شدن سردرد شوند. از آن جایی که خانم ها طی عادات ماهیانه متحمل نوسانات هورمونی در بدن می‌شوند، احتمال بروز سردرد متوسط تا شدید در خانم ها دو برابر آقایان است. همچنین خانم ها بیشتر از آقایان به انواع خاص سردرد مانند میگرن دچار می‌شوند.
انواع سردرد :
1- سردرد خوشه ای
2- سردرد تنشی یا هیجانی
3- میگرن
4- سردرد به علت مننژیت (عفونت پرده مغزی)
5- سردرد به علت تومور مغزی
6- سردرد به علت فشار خون بالا
7- سردرد ناشی از بیماری های چشم
8- سردرد ناشی از بیماری سینوس
9- سردرد ناشی از عفونت دندان
10- سردرد آلرژیک / 6، مشروح  مطالب را در بند(10)اینجامطالعه فرمائید.
 استرس و کمردرد
استرس و فشار عصبی از عواملی هستند که به ابتلای افراد به کمر درد  منجر می‌شوند
محققان فرانسوی توصیه کردند: افراد مبتلا به کمردرد تا حد امکان خود را از تنش و استرس دور کرده و به طور منظم ورزش کنند زیرا ورزش کردن شدت استرس را کاهش داده و عضلات کمر را تقویت می‌کند. محققان همچنین از افراد مبتلا به کمردرد خواستند تا ورزش شنا و تمرینات ورزشی ویژه تقویت عضلات انجام دهند. 10 درصد فرانسوی‌ها از کمر درد رنج می‌برند و این پدیده به علت نشستن طولانی مدت فرانسوی ها روی صندلی خواه به علت شرایط کاری یا تماشا کردن تلویزیون یا کار با رایانه رو به افزایش است .   
       
کمردرد (Low Back Pain) مشکل شایعی است که بسیاری از افراد در طول زندگی با آن روبه‌رو می‌شوند. آمار نشان می‌دهد که 80 درصد افراد در دوران زندگی خود حداقل یک مرتبه به علت کمردرد به پزشک مراجعه کرده‌اند.به دلیل شایع بودن دردهای ناحیه کمر و عوامل مختلفی که در ایجاد آن نقش دارند، تشخیص علت اصلی به وجود آورنده کمردرد مشکل است.در ستون فقرات در صورت ضایعه و درگیرشدن عناصر حساس به درد همانند ماهیچه‌ها و تاندون آنها، رباط‌ ها، فاسیا، مفاصل بین مهره‌ای پشتی (مفاصل فاست یا آپوفیزیال)، اعصاب نخاعی و ریشه‌های آنها، عروق خونی و طناب نخاعی به هر دلیلی، احتمال ایجاد درد وجود دارد که ممکن است در همان ناحیه یا نقاط دورتری به شکل دردهای تیرکشنده احساس شوند.این درد می‌تواند به دلایل مختلفی از جمله حرکت و چرخش ناگهانی و نامناسب، بلند کردن اشیاء سنگین به طور غلط، نشستن زیاد و تحرک کم، استرس، ناآرامی و فشار عصبی ایجاد شود./12
عجیب ترین روشهای درمانی دنیا
1- عقرب درمانی در شرق چین
"عقرب درمانی" طبی سنتی در شرق چین است که با قراردادن عقرب های مرده ای روی قسمتهای بیمار بدن فرد، اقدام به درمان می کنند. عقاید سنتی این طب حاکی از آن است که سم ضعیف شده عقرب مرده، می تواند بیماریهای عفونی، پوستی و میگرن را درمان کند.
2- گل درمانی در چین
شهر "آنشان" در شرق چین یکی از مراکز بزرگ گل درمانی است. ساکنان این منطقه بر این باورند که مواد معدنی موجود در انواع گل این منطقه، می تواند دردهای روماتیسمی، عصبی و سرطانی را درمان کند.
3- گوساله درمانی در کامبوج
اهالی دهکده "ترانگ پر" در شمال غرب "غنوم پن" کامبوج بر این باورند که گوساله مرده، خواص فراوان درمانی دارد.
برخی عقاید آنها حاکی است که ریختن آب روی گوساله مرده و نوشیدن آن آب می تواند انواع بیماریهای روحی و روانی را درمان کند. آنها معتقدند؛ روح گوساله مرده در جسم یک تمساح قدرتمند رسوخ می کند و نوشیدن این آب، فرد بیمار را قدرت می بخشد....
4- درمان با ادرار گوساله در کامبوج
اهالی دهکده "کومپاک" در جنوب پایتخت کامبوج اعتقاد زیادی به نیروهای درمانی حیواناتی همچون گاو، مار و لاک پشت دارند. در این شهر کوچک اهالی از ادرار گاو برای درمان برخی بیماریها استفاده می کنند و تاثیر آن را برتر از داروهای جدید شیمیایی می دانند.
5- بادکش در شانگهای
بیماران در شهر شانگهای چین، پس از درمانهایی شبیه به طب سوزنی و انواع ماساژ، از درمان بادکش برای خارج کردن گرمای بدن استفاده می کنند.
6- درمان خاص ستون فقرات در چین
این شیوه درمانی ستون فقرات در یکی از بیمارستانهای شهر هیفی چین کاربرد دارد و برخی از بیماران رضایت خود را  نشان داده اند
7- درمان با سنگ جادویی در اندونزی
اهالی شهر "جومبانگ" در شرق جاوا اندونزی، اعتقاد دارند سنگ جادویی پسربچه 9 ساله ای به نام "محمد پوناری" خاصیت درمانی دارد. قراردادن سنگ جادویی با دست "محمد" در یک لیوان آب، می تواند به این آب، خاصیت درمانی بخشد. به گفته محمد؛ این سنگ حین یک بارندگی شدید از آسمان افتاده و او در حال حاضر مالک آن است. پیش از این گزارشاتی درباره خاصیت مغناطیسی شهاب سنگهای آسمانی ارائه شده است، ولی درباره خاصیت درمانی آن؟/10
ادامه مطلب را در بند (5) اینجامطالعه بفرمائید .
بیماری عجیب زن چینی
http://s8.picofile.com/file/8364952018/bimaryajib.jpg
بیماری این زن چینی موجب شده است تا هفت غده بزرگ در 10 سال گذشته روی صورتش رشد و چهره او را غیرقابل تحمل کند.«لی هونگ فانگ» 40 ساله که برای درمان بیماری‌اش استطاعت مالی ندارد از حضور در بین دیگران پرهیز می‌کند زیرا به درستی با او رفتار نمی‌شود. «لی» با بیان اینکه من تنها بیمار هستم و برای هیچ‌کس خطری ندارم گفت: سال 2001 میلادی بود که متوجه رشد یک غده در پیشانی‌ام شد اما چون دردناک نبود توجهی نکردم اما چهار سال بعد با افزایش این غده‌ها به پزشک مراجعه کردم و آنان تشخیص دادند ابتلا به سرطان استخوان علت رشد این غده‌هاست.
 «لی» همچنین گفت: می‌دانم که بسیاری از افراد با دیدن من تصور می‌کنند «هیولا» هستم اما یک زن معمولی هستم و با خانواده‌ام زندگی شادی را دارم. /1
 بند (ج) بخش دوم چراغ اطلاع رسانی:
    بانک اطلاعات بیماریها

    پایگاه الکترونیکی خدمات پزشکی ایران

    پرتال اطلاعات پژوهشی پزشکی کشور

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.

دریافت کد اوقات شرعی

ابزار هدایت به بالای صفحه




در این وبلاگ
در كل اینترنت

وضعیت آب و هوا