ادامه 1

  1 - ادامه مطلب طویل‌ترین قبر جهان

اما «عمران» کیست؟
«عمران» یکی شخصیت‌های مشهور در قرآن کریم و نام مشترک پدر حضرت موسی(ع) و حضرت مریم(س) است. البته به اعتقاد اکثر مفسران از جمله آیت‌الله مکارم شیرازی (تفسیر نمونه، ج 2، ص 390)، عمرانی که قرآن از آن نام می‌برد همان پدر مریم مقدس است. در آیه 33 سوره مبارکه «آل عمران» آمده است: إِنَّ اللّهَ اصْطَفَى آدَمَ وَنُوحًا وَآلَ إِبْرَاهِیمَ وَآلَ عِمْرَانَ عَلَى الْعَالَمِینَ؛ خداوند، آدم و نوح و آل ابراهیم و آل عمران را بر جهانیان برتری داد. علامه طباطبایی(ره) در تفسیر این آیه (المیزان، ج 3، ص 4-191) می‌نویسد: مراد از «آل ابراهیم» در این آیه معصومانی هستند که از طریق حضرت اسماعیل به ابراهیم خلیل می‌‌رسند و آنها پیامبر اسلام (ص)‌ و خاندان معصوم ایشان هستند. مرحوم علامه در روایتی که گفت‌وگوی امام رضا(ع) با مأمون را حکایت کرده می‌آورد که مأمون سوال کرد: آیا خداوند عترت پیامبر (ص)‌ را بر سایر مردم برتری داده است؟ و حضرت فرمود: خداوند برتری عترت بر سایر مردم را در آیات قرآن روشن کرده است. مأمون پرسید: در کجای قرآن؟ امام رضا (ع) فرمود: در آیه «اللّهَ اصْطَفَى آدَمَ وَنُوحًا وَآلَ إِبْرَاهِیمَ وَآلَ عِمْرَانَ عَلَى الْعَالَمِینَ». همچنین این مفسر گرانسنگ ذیل «آل عمران» عمران را پدر حضرت مریم معرفی می‌کند و مراد از آل عمران در آیه را حضرت مریم، حضرت عیسی یا آن دو به علاوه همسر عمران می‌داند. علامه طباطبایی در تفسیر خود (المیزان، ج 3، ص 260) چنین بیان می‌کند که «آل عمران» در این آیه یکی از ذریه ابراهیم است، پس با آوردن آل عمران دوباره آل ابراهیم را ذکر کرده است. زیرا آل ابراهیم چه از طریق اسماعیل و چه از طریق اسحاق شامل هر دو عمران و همه پیامبران و معصومان پس از ابراهیم می‌شود. در واقع، «آل ابراهیم» موسی و پیامبر اسلام و برگزیدگان خاندان او را شامل می‌شود، زیرا همه از دودمان ابراهیم هستند. به همین دلیل است که قرآن کریم حضرت ابراهیم(ع) را موحد و مسلمان معرفی می‌کند: مَا کَانَ إِبْرَاهِیمُ یَهُودِیًّا وَلاَ نَصْرَانِیًّا وَلَکِن کَانَ حَنِیفًا مُّسْلِمًا وَمَا کَانَ مِنَ الْمُشْرِکِینَ (آل عمران/ 67) . آیت‌الله مکارم شیرازی در تفسیر خود (نمونه، ج 2، ص 594 و 606) می‌نویسد: حضرت ابراهیم نه یهودی و نه مسیحی بلکه مسلمان بود، چنانچه او سال‌ها پیش از موسی و عیسی می‌زیسته و تورات و انجیل پس از وی نازل شده است. باید توجه داشت که «مسلم» در اصطلاح قرآن تنها به معنای پیروان پیامبر اسلام نیست، بلکه اسلام به معنای تسلیم مطلق بودن در برابر فرمان خدا و توحید کامل و خالص از هرگونه شرک و دوگانه‌پرستی است که حضرت ابراهیم پرچمدار آن بود./12

2- ادامه مطلب حکم تبرئه سقراط در دادگاه پس از 2400 سال:


گفتنی است سقراط در سال 399 پیش از میلاد در محکمه ای در آتن به اتهام توهین به خدایان و منحرف کردن جوانان، به مرگ با نوشیدن جام شوکران محکوم شد و در حالی که بسیاری از دوستان و شاگردان او از وی خواستند تا مقدمات فرار وی از زندان را فراهم کنند اما سقراط با نپذیرفتن این موضوع در نهایت جام شوکران را سرکشید و به تصمیم دادگاه گردن نهاد. دلیل اصلی محاکمه سقراط در دادگاه به قدرت رسیدن دوباره طرفداران دموکراسی در آتن بود در سال 404 قبل از میلاد ، آتن در نبرد با همسایه جنوبی خود اسپارت شکست خورد و پس از آن شکست 30 سیاستمدار تحت حمایت و تایید دولت اسپارت در آتن به قدرت رسیدند که به شدت مخالف دموکراسی بودند.
در این دوران 4 ساله، الیگارشی حاکم (حکومت ضد دموکراسی یک طبقه معدود) ، حقوق دمکراتیک مردم آتن را نادیده گرفت و تعداد افرادی که از حقوق شهروندی بهره مند بودند را از 45 هزار نفر به 3 هزار نفر تنزل دادن و بدون محاکمه 2500 آتنی را اعدام کرد.
طی این دوران  بیشتر دموکرات ها به خواست حکمرانان جدید مجبور به ترک آتن گردیدند. اما در ماه مارس سال 403 دموکرات ها توانستد بخشی از حومه آتن را به تصرف خود در آورند و بالاخره در سال 400 پیش از میلاد، دوباره اصول دموکراسی را در آتن بر قرار کنند. پس از حاکم شدن دوباره دموکراسی خواهان دادگاه هایی برای محاکمه عوامل حکومت الیگارشی و حامیان آنها برگزارشد و سقراط نیز به اتهام همکاری با آنها محاکمه شد.
سقراط در جریان حکومت 4 ساله 30 مستبد در آتن جزء 3 هزار شهروند آتنی بود که حقوق شهروندی شان از سوی حکومت مستبد تضمین شده بود و به همین خاطر دموکراسی خواهان آتنی پس از رسیدن مجدد به قدرت ، وی را متهم به همکاری با دولت مستبدان کردند و در دادگاه وی را به بهانه منحرف کردن جوانان و توهین به خدایان محکوم به مرگ کردند. سقراط  در جریان دادگاه هیچ دفاعی از خود در برابر اتهامات وارده نکرد و این ظن را تقویت کرد که با حکومت 30 مستبد همکاری داشته است. وی هیچ گاه دموکراسی و نظام دموکراتیک را نستود و اعضای هیات منصفه دادگاه در نهایت می بایست درخواست یکی از طرفین (شاکی یا متهم) را می پذیرفتند و در حالی که این فیلسوف شهیر در دادگاه از خود به خوبی دفاع نکرد وحتی تاکید میکرد که برای فعالیت خود در زمان حکومت قبلی باید مورد تقدیر نیز قرار گیرد؛ دادگاه در نهایت سقراط را محکوم به مرگ کرد و مقرر نمود او با نوشیدن جام زهر جان بدهد که چنین هم شد و سقراط در زندان درگذشت... و اینک بعد از 2400 سال، حکم تبرئه او صادر شد. / 13

 3 - ادامه مطلب بهترین رژیم غذایی جهان:

اصل و پایه رژیم غذایی دریایی مدیترانه ای بر پایه استفاده از غذاهای دریایی و روغن زیتون قرار دارد. دریای مدیترانه ازجمله پهنه های آبی در دنیا است که انواع زیادی از ماهی ها در آن زندگی می کنند. بخش دیگر استفاده از زیتون است. اقلیم هایی به مانند جنوب اسپانیا و یا فرانسه به شکل ایده آلی برای کشت زیتون مناسب هستند و از دوران باستان به این سو کشت زیتون در حجم بالا در این مناطق رواج داشته است.
بخش دیگر از این رژیم غذایی استفاده از مواد لبنی به مانند شیر، پنیر و ماست و همچنین بهره گیری از میوه و سبزیجات تازه است. با نگاهی به این رژیم غذایی به چند نکته می توان پی برد. لبنیات و سبزی و میوه تازه در بسیاری دیگر از مناطق جهان نیز به عنوان بخشی از رژیم غذایی کاربرد دارد اما چیزی که این رژیم غذایی را بیش از سایر الگوهای تغذیه متفاوت کرده است بحث روغن زیتون و ماهی است.
ماهی حاوی منابع غنی پروتئین، فسفر و همچنین چربی مفید امگا 3 است که از مراحل کودکی برای رشد اندام های داخلی، کره چشم، سلولهای مغزی و تقویت حافظه و همچنین پیشگیری از بیماری های قلبی موثر است.
زیتون به صورت خام و یا روغن آن به عنوان یک منبع بسیار مفید از امگا 3 برای جلوگیری از بیماری های قلبی، نقرس، رماتیسم بوده و به بهتر کار کردن سیستم گردش خون و کبد نیز کمک می کند
نکته مهم در این میان این است که عمده بیماری هایی که امروزه بشر با آن دست به گریبان است از جمله بیماری هایی هستند که می توان با مصرف این گونه از مواد غذایی از بروز آنها جلوگیری کرد.
بخش دیگری از رژیم غذایی مدیترانه ای بر اساس جایگزین کردن نمک در غذا با ادویه های طبیعی است. فراموش نکنید که بر اساس تحقیقات به عمل آمده در بسیاری از نقاط جهان نمک به عنوان یکی از اصلی ترین عوامل بروز فشار خون و بیماری های قلبی شناخته شده است.
یک تحقیق 10 ساله که نتایج آن در مجله " جامعه پزشکی آمریکا " به چاپ رسیده است این گونه نتیجه گیری کرده است که : بهره گیری از رژیم غذایی مدیترانه ای در این دوره 10 ساله باعث کاهش 50 درصدی مرگ های زود رس می شود. در تحقیق دیگری که در حوزه روان پزشکی صورت گرفته است مشخص شده است که استفاده از رژیم غذایی مدیترانه ای به کاهش احتمال افسردگی نیز منجر می شود./ 10

4- ادامه مطلب7 بیماری دنیای خواب :
     
                                                                                          
3- بروکسیسم
این مشکل یکی از شایع ترین موارد بیماری خواب است که در طی آن دندان ها و یا فک شخص مبتلا قفل کرده و به مشکلاتی همچون درد دندان، فک و یا سر درد منجر می شود. این بیماری یکی از شایع ترین اختلالات خواب در جهان به شمار می آید و تنها در آمریکا بیش از 40 میلیون از این بیماری رنج می برند. درمان خاصی برای این بیماری وجود ندارد و معمولا پزشکان به تجویز حفاظ های مخصوص فک و دهان و یا تزریق ماده بوتوکس بسنده می کند./
4 - سندرم پاهای بدون استراحت
این مشکل می تواند در هنگام خواب یا بیداری رخ دهد که البته این مشکل در زمان خواب بسیار خطرناک تر و سخت تر خواهد بود در این بیماری شخص مبتلاء دارای درگیری دائمی با اعضای بدن خود هستند تا اندام خود را در یک موقعیت آرامش بخش قراردهند. این سندرم بیشتر پاهای مبتلایان را تحت تاثیر قرار می دهد و باعث می شود تا پای افراد در یک درگیری دائمی باشند. این مشکل می تواند به دستها و یا حتی اندام داخلی بدن در ناحیه شکم و سینه نیز تاثیر بگذارد. پزشکان برای درمان این سندرم معمولا از داروی متادون استفاده می کنند.
5 - سندرم بی خوابی 24 ساعته
این گونه بسیار نادر از بیماری و اختلال خواب به گونه ای است که بدن شخص نیاز به خوابیدن را درک نکرده و ترتیب شبانه روز و اصطلاحا ساعت بدن از بین می رود. در این حالت شخص مبتلا هر روز دارای یک ساعت خواب متفاوت بوده و در زمان های مختلف به خواب می رود. این دوره می تواند برای مدتها در چند هفته تکرار شده و پس از عادی شدن برای چند روز دوباره دچار اخلال شود. یکی دیگر از عجیب ترین موارد در مورد این بیماری این است که به غیر از چند مورد نادر کلیه مبتلایان به این بیماری نابینا هستند.
6 - اخلال تنفسی در خواب
در این سندرم شخص مبتلا در هنگام خواب دچار وقفه تنفسی می شود و در طول مدت خواب این حالت برای چندین مرتبه تکرار می شود. مشکلات حاصل از این سندرم به سرعت خود را نشان نمی دهد و ممکن است تا سالها به صورت پنهان باقی بماند. بعد از مدتی این مشکل می تواند با نشانه هایی مثل بی خوابی در طول روز یا بیداری های پیاپی در طول شب خود را نشان دهد. راه حل درمان این بیماری استفاده از دستگاه های تولید اکسیژن به نام " PAP " یا عمل جراحی است.
7 - سندرم کلین لوین
این بیماری به شرایطی گفته می شود که در طی آن شخص به خواب زیادی ، برای نمونه 20 ساعت در هر شبانه روز نیاز دارد. بسیاری این مشکل را یک نقص در سیستم ایمنی و یا مشکلی وراثتی می دانند که به مانند مشکلی مثل پرخوری بروز می کند. پزشکان راه حل خاصی را برای مقابله با این سندرم نمی شناسند و بیشتر به تجویز داروهای محرک مثل آمفتامین ها می پردازند./10

5- ادامه مطلب خواص گردو:

روغن گردو كه از قدیم برای پختن غذاها از آن استفاده می شد، روغنی است به رنگ زرد روشن كه دارای طعم مطبوع و ملایم است و به آسانی تند یا اكسیده می شود. با توجه به ویتامین آ موجود در گردو، خوردن آن برای تقویت بینایی، پوست، مو و ناخن توصیه می‌شود. همچنین به علت دارا بودن ویتامین ب، برای تقویت اعصاب، رفع سستی و بی‌حالی و خستگی زودرس مفید است.
روغن موجود در مغز گردو
مغز گردو سرشار از چربی است (پنجاه درصد و بیشتر)، ولی قسمت عمده چربی شامل اسید چرب اشباع نشده با یك پیوند دوگانه همانند روغن زیتون است كه برای كاهش كلسترول مفید است.
درباره اثرات مصرف مغز گردو بر روی چربی‌های خون، مطالعات مختلفی در دنیا انجام شده است. در ایران نیز یكی از این پژوهش‌ها، توسط دانشگاه علوم پزشكی تبریز انجام شده است كه نتایج جالبی را در برداشته است.
در این مطالعه، نتایج اثرات مصرف مغز گردو با مقادیر مختلف و در مدت‌های مصرف متفاوت بر مقدار چربی‌های خون (لیپیدهای سرم) بررسی شده است.
نتایج این مطالعه نشان می‌دهد كه مصرف مغز گردو اثرات مفیدی در تغییر طیف چربی‌های سرمی دارد و در افراد مبتلا به هیپرلیپیدمی و دوز متوسط 75 گرم در روز، اثر آن مطلوب‌تر است. ادامه مصرف، باز هم سطح چربی‌های مضر را در خون كاهش می‌دهد و حتی یك‌ماه بعد از قطع مصرف مغز گردو نیز اثرات آن باقی می‌ماند. بنابراین از مغز گردو می‌توان به عنوان یك داروی پایین‌آورنده كلسترول خون استفاده كرد.
در خارج از كشور یكی از پژوهشگران به نام دكتر "جن اسپیلر" در آزمایشی از تعدادی مردان و زنان داوطلب، كه كلسترول آنها زیاد و در حدود 240 بود، درخواست كرد كه مدت 3 تا 9 هفته روزانه حدود 100گرم مغز بادام بخورند، و به گروه دیگری در همان شرایط توصیه كرد كه روزانه معادل همان مقدار چربی كه در 100 گرم بادام است، با خوردن روغن زیتون تامین كنند و از گروه سومی در همان شرایط خواست كه معادل همان مقدار چربی را با خوردن پنیر تامین كنند. درنتیجه آزمایش، مشاهده كرد كه مقدار كلسترول به طور متوسط در گروهی كه بادام خورده بودند 10 تا 15 درصد كمتر از گروهی بود كه از پنیر استفاده كرده‌اند، و كاهش كلسترول در گروهی كه روغن زیتون خورده بودند شبیه گروهی بود كه از بادام استفاده كرده بودند و این منطقی است، زیرا قسمت عمده چربی روغن زیتون و بادام از نظر نوع اسیدهای چرب مشابه است. بنابراین، اگر بنابر آن‌چه تحقیق‌‌های علمی نشان می‌دهد روغن زیتون برای قلب مفید است، مغز بادام نیز مفید خواهد بود .               
مغز گردو نیز طبق تحقیقات جدیدی كه توسط محققان به عمل آمده، بسیار مفید است. در این باره، آزمایشی در مورد اشخاصی كه دارای كلسترول طبیعی هستند و در عین حال، رژیم غذایی كم چربی داشته‌اند، به عمل آمده است. در این آزمایش، به یك گروه توصیه شده كه در مدت یك ماه، معادل 20 درصد كالری غذایی خود، از مغز گردو نیز استفاده كنند (یعنی حدود 60 گرم مغز گردو در هر روز برای رژیم 1800كالری)، و در ماه بعد دیگر مغز گردو نخورند.
نتیجه آزمایش نشان داد افراد در ماهی كه از مغز گردو استفاده نكرده بودند، كلسترول‌شان به طور متوسط 6 درصد كاهش داشته، ولی در ماهی كه از مغز گردو استفاده كرده‌اند، كلسترول آنها 18 درصد كاهش داشته است. بنابراین خوردن مغز گردو از نظر كاهش كلسترول، بر اثر‌بخشی رژیم كم چربی نیز می‌افزاید و كلسترول را مقدار بیشتری كاهش می دهد.
دكتر "ویلیام كاستلی" كه از كارشناسان بیماری‌های قلب است نیز این نظر را تایید می‌كند و اظهار می‌دارد كه كاهش كلسترول در اشخاصی كه روزانه مقدار بیشتری مغز گردو می‌خورند، بیشتر از سایرین محسوس است.
در عین حال، همه متخصصان و دانشمندان تغذیه از نظر احتیاط، توصیه و تاكید می كنند كه در خوردن مغزهای چرب گیاهی، به دلیل اثری كه در چاقی و ازدیاد وزن دارند نباید اسراف شود ( 30 گرم از مغزهای گیاهی در حدود 170 كالری انرژی دارد )، و توصیه می‌كنند بهتر این است كه هر روز مقداری از مغزهای گیاهی جانشین سایر انواع منابع چربی در رژیم غذایی شود.
بهترین راه نگهداری مغز گردو
مغز گردو، لطیف است و در اثر ماندن كهنه شده، رنگ آن زرد یا قهوه‌ای و طعمش تند می‌شود. این مغز كهنه، باعث مسمومیت خواهد شد و نباید از آن استفاده شود. گردوی تازه به رنگ سفید با پوست زرد روشن است. مغز گردو را در ظرف سربسته در داخل فریزر نگهداری كنید تا كهنه نشود.
طب سنتی ایران و گردو
گردو از نظر طب قدیم ایران دارای طبیعت گرم است. در طب قدیم ایران، مطالب زیر در مورد گردو گفته شده است:
1-گردو خون‌ساز و تصفیه‌كننده خون، درمان‌كننده بیماری‌های ریوی و مسكن دل پیچه است.
2- اگر از گردو و عسل، مربا درست كنید، برای اشخاص لاغر و تقویت بدن مفید است.
3- خوردن گردو از تشكیل سنگ كلیه و سنگ كیسه صفرا جلوگیری می كند.
4- خوردن گردو برای استمرار نیروی جوانی مفید است.
5- اگر گردو را با انجیر و موز بخورید مقوی حواس و مغز است.
6- اگر زن باردار روزی یك عدد گردو بخورد، از ترك پوست بدنش محافظت خواهد كرد.
7- چون گردو دارای مس است، بنابراین به جذب آهن در بدن كمك می كند.
8- اگر پوست تازه گردو را به دندان و لثه بمالید، لثه و دندان را تقویت می كند.
9- دم كرده برگ درخت گردو برای درمان ورم مفاصل مفید است.
10- اگر 50 گرم برگ گردو را در یك لیتر آب جوش ریخته و به مدت چند دقیقه بجوشانید، این جوشانده برای شست و شوی زخم‌ها و التیام آنها بسیار مفید است.
11- دم كرده برگ درخت گردو برای درمان بیماری‌های زنان و بیماری سل مفید است.
12- جوشانده برگ درخت گردو درمان‌كننده سر درد، سرمازدگی و بیماری‌های پوستی است./16

 6 - خواص عسل با دارچین:

١ . درمان بیماری قلبی :
مخلوطی از عسل و پودر دارچین را تهیه كنید و به جای مربا روی نان قرار دهید و به طور منظم در وعده صبحانه صرف كنید.این روش در كاهش كلسترول،جلوگیری از بروز حمله قلبی، تنفس راحت و تقویت ضربان قلب موثر است.بیماران مبتلا به حمله قلبی نیز با مصرف روزانه این مخلوط از حمله قلبی بعدی درامان خواهند بود.بررسی روی سالمندان در آمریكا و كانادا نشان داده است،با بالا رفتن سن شاهرگ های حیاتی و سیاهرگ ها خاصیت انعطاف پذیری خود را از دست می دهد.عسل و دارچین به شاهرگ ها و سیاهرگ ها قدرتی تازه میبخشد.
٢ . از بین بردن اثر خارش نیش های حشرات :
مخلوطی از یك سهم عسل، ٢ سهم آب ولرم و یك قاشق چای خوری پودر دارچین را روی قسمتی از بدن كه احساس خارش می كنید،قرار دهید خارش و درد در عرض یك یا ٢ دقیقه فروكش خواهد كرد.
٣ . درمان التهاب مفصل(آرتریت):
روزانه،یك وعده صبح و یك وعده شب،مخلوطی از یك فنجان آب گرم، ٢ قاشق چای خوری عسل و یك قاشق چای خوری پودر دارچین مصرف شود.این مخلوط معجزه گر در صورت مصرف به طور منظم آرتریت های مزمن را نیز درمان می كند.بررسی های اخیر روی ٢٠٠ بیماری كه قبل از صرف صبحانه از این مخلوط استفاده كردند نشان داد، ٧٣ نفر از آنان در عرض یك هفته كاملا از درد رهایی پیدا كردند و پس از یك ماه بیشتر افرادی كه قادر به راه رفتن یا حركت نبودند،بدون احساس هیچ دردی توانایی راه رفتن و تحرك خود را به دست آوردند.
٤ . جلوگیری از ریزش مو:
قبل از دوش گرفتن مخلوطی از مقداری روغن زیتون داغ،یك قاشق چای خوری عسل و یك قاشق پودر دارچین را به مدت ٥ تا ١٥ دقیقه روی سر قرار دهید و سپس آن را بشویید.
٥ . از بین بردن عفونت مثانه:
٢ قاشق غذاخوری عسل به همراه یك قاشق چای خوری پودر دارچین را با مقداری آب ولرم حل كنید و آن را بنوشید.این روش باعث می شود كه میكروب های مثانه از بین برود.
٦ . درمان درد دندان:
مخلوطی از یك قاشق چای خوری پودر دارچین و ٥ قاشق چای خوری عسل تهیه كنید و روی دندان خراب بمالید.این عمل را ٣ بار در روز تكرار كنید تا درد تسكین یابد.
٧ . كاهش كلسترول:
٢ قاشق غذاخوری عسل را با ٣ قاشق چای خوری پودر دارچین در یك لیوان چای حل كنید و بنوشید.این كار میزان كلسترول خون را طی ٢ ساعت به ١٠ درصد كاهش می دهد.
٨ . درمان سرماخوردگی:
به مدت ٣ روز از مخلوط یك قاشق غذاخوری عسل با یك چهارم قاشق چای خوری پودر دارچین استفاده كنید.این روش برای درمان سرفه مزمن و سرماخوردگی و سینوزیت به كار می رود.
٩ . درمان ناباروری:
برای برطرف كردن این مشكل،به مردان توصیه می شود ٢ قاشق غذاخوری عسل را قبل از خواب میل كنند.در كشورهای چین،ژاپن و خاوردور كه با مشكل ناباروری مواجه اند،در طول روز مخلوطی از مقداری پودر دارچین و یك دوم قاشق چای خوری عسل را به طور مرتب روی لثه و داخل دهان خود قرار می دهند تا مخلوط حاصل از طریق بزاق وارد بدن شود.زوجی كه مدت ١٤ سال بچه دار نمی شدند با شروع مصرف عسل و دارچین پس از مدت كوتاهی صاحب دوقلو شدند.
١٠ . درد معده:
مصرف عسل و پودر دارچین علاوه بر درمان درد و نفخ معده،زخم معده را نیز درمان می كند.
١١ . تقویت سیستم ایمنی:
استفاده روزانه از عسل و پودر دارچین سیستم ایمنی بدن را تقویت كرده و بدن را از حمله باكتری و ویروس محافظت می كند.دانشمندان دریافتند كه عسل دارای مقدار زیادی ویتامین و آهن است.مصرف مداوم عسل گلبول های سفید خون را تقویت می كند تا بتواند با باكتری ها و بیماری های ویروسی مقابله كند.
١٢ . برطرف كردن سوء هاضمه:
قبل از هر وعده غذا،پودر دارچین را روی ٢ قاشق غذاخوری عسل بریزید و میل كنید تا از ترشح اضافی اسید معده رهایی پیدا كنید زیرا این مخلوط غذاهای سنگین را به راحتی هضم میكند.
١٣ . جلوگیری از آنفلوآنزا:
دانشمندی در اسپانیا ثابت كرده كه مخلوط عسل و دارچین دارای مواد مفید طبیعی است كه از میكروب های آنفلوآنزا و سرماخوردگی جلوگیری به عمل می آورد .
١٤ . افزایش طول عمر:
مصرف دائم و مرتب عسل و پودر دارچین مانع پیری زودرس می شود.مخلوطی از ٤ قاشق چای خوری عسل،یك قاشق چای خوری پودر دارچین و ٣ فنجان آب گرم را با هم بجوشانید.سپس مخلوط به دست آمده را ٣ الی ٤ بار در روز به مقدار یك چهارم فنجان میل كنید.این مخلوط علاوه بر طراوت بخشیدن و نرم نگه داشتن پوست از پیری زودرس نیز جلوگیری می كند.
١٥ .برطرف كردن جوش صورت:
قبل از خواب مخلوط ٣ قاشق غذاخوری عسل و ١ قاشق چای خوری دارچین را روی جوش ها قرار دهید و روز بعد با آب ولرم بشویید.تكرار روزانه این كار به مدت ٢ هفته،جوش ها را از بین می برد.
١٦ . درمان عفونت های پوستی:
قرار دادن مخلوطی به مقدار مساوی از عسل و پودر دارچین روی قسمت های مختلف پوست، عفونت های پوستی و اگزما را نیز درمان می كند.
١٧ . درمان سرطان:
تحقیقات جدید انجام گرفته در ژاپن و استرالیا نشان داده،سرطان های پیشرفته معده و استخوان به طور موفقیت آمیزی درمان شده است.بیماران مبتلا به این سرطان ها ٣ بار در روز و به مدت ٣ ماه یك قاشق غذاخوری عسل و یك قاشق چای خوری دارچین را مخلوط و مصرف می كنند.
١٨ . از بین بردن خستگی مفرط:
مصرف نصف قاشق غذاخوری عسل و مقداری پودر دارچین در یك لیوان آب اول صبح و بعد از ظهر كه بدن با افت نشاط روبه رو است طی یك هفته نیروی حیاتی بدن را افزایش می دهد.
١٩ . از بین بردن بوی بد دهان:
شما می توانید پس از بیدار شدن از خواب با محلولی از یك قاشق چای خوری عسل،مقداری پودر دارچین و آب گرم غرغره كنید تا در طول روز مشكل بوی بد دهان را نداشته باشید.
٢٠ . مشكل شنوایی:
مصرف روزانه مقدار مساوی از عسل و پودر دارچین در صبح و شب مشكل شنوایی را برطرف می كند.
شایان ذكر است،عسل مورد مصرف باید خام و پاستوریزه نشده باشد.زیرا كه آنزیم های لازم به هنگام عمل پاستوریزه به علت حرارت دیدن از بین می رود/6.

7 - ادامه مطلب خواص تخم مرغ :
 
ارزش غذایی یك عدد تخم مرغ معادل است با 30 گرم انواع گوشت (قرمز، مرغ و ماهی) معادل دو تكه متوسط خورشتی، نصف لیوان حبوبات پخته، یك چهارم لیوان حبوبات خام و یك چهارم لیوان انواع مغزها مانند، بادام، پسته، فندق، گردو است.
    ارزش غذایی تخم مرغ
    تخم مرغ و شیر از معدود غذاهای شناخته شده در طبیعت هستند كه می تواند نیازهای بدن را به طور متعادل تامین كنند.
    عمده ترین ویژگی تخم مرغ و وجه تمایز آن نسبت به سایر مواد غذایی، تركیب پروتئینی و مواد مغذی موجود در آن نظیر كولین، لوتئین و گزانتین و تولید بسیار كم انرژی است.
    ¤ پروتئین
    مواد پروتئینی بعد از آب، قسمت عمده بافت های نرم و 18درصد وزن بدن را تشكیل می دهد.
    پروتئین ها مسئول ساخت، نگهداری و ترمیم بافت های بدن هستند و باید همیشه به مقدار لازم در رژیم غذایی استفاده شوند.
    پروتئین مواد غذایی در دستگاه گوارش و كبد به تركیبات ساده تری به نام اسید آمینه شكسته و جذب سلولها می شود. آنها مولكول های درشتی هستند كه از واحدهای كوچكتری به نام اسید آمینه ساخته شده اند.
    9 نوع اسید آمینه از مجموع بیستگانه آن، از اسید آمینه های ضروری بدن است، یعنی بدن انسان قادر به ساخت آنها نیست و باید از طریق غذا تامین شود.
    تخم مرغ دارای تمام اسید آمینه های ضروری است. پروتئین تخم مرغ یك پروتئین كامل، قابل جذب و دارای بیشترین اسید آمینه های ضروری برای بدن است كه درصد جذب بالایی دارد.
    بیشترین واكنش های مهم و پیچیده شیمیایی بدن به وسیله گروهی از پروتئین ها به نام آنزیم ها و هورمون ها انجام می شود و تخم مرغ منبع بسیار خوبی برای تامین پروتئین مورد نیاز آنهاست.
    پروتئین تخم مرغ هم در سفیده و هم در زرده آن وجود دارد كه نسبت آن 60 درصد به 40 درصد است. به دلیل كیفیت بالای تخم مرغ، این ماده نقش مهمی در ایجاد سیری به خصوص هنگامی كه در وعده صبحانه مصرف شود دارد و به همین دلیل باعث كاهش وزن می شود زیرا علاوه بر القای احساس سیری، میزان كالری بسیار كمی تولید می كند.
    مطالعات نشان داده است كه مصرف پروتئین های دامی با كیفیت بالاكه تخم مرغ سرآمد آنهاست به طور موثری از تحلیل توده عضلانی در طول سالخوردگی جلوگیری كرده و آن را كاهش می دهد و در هنگام كاهش وزن نیز بافت عضلانی را حفظ می كند.
    تخم مرغ با دارا بودن حدود 6 گرم پروتئین میزان 13درصد نیاز غذایی توصیه شده در یك رژیم غذایی بر پایه 2 هزار كیلو كالری را تامین می كند.
    عوارض كمبود مواد پروتئینی عمدتا به نام سوء تغذیه شناخته می شود و از علائم مهم آن می توان لاغری مفرط، بزرگ شدن شكم و عدم رشد مناسب بدن را نام برد.
    در نقاطی از آفریقا كه مردم دچار فقر موارد پروتئینی هستند، این عوارض در كودكان به خوبی مشهود است و به همین دلیل سازمان خواروبار و كشاورزی ملل متحد (FAO) كشورهای آفریقایی را ملزم كرده كه با بهره گیری از تخم مرغ مشكل سوء تغذیه پروتئین را كاهش دهند.
    ¤ كربوهیدرات
    كربوهیدرات ها، منابع مهم انرژی را در غذا تشكیل می دهند. كربوهیدرات ها به مواد پرانرژی تجزیه می شوند و انرژی لازم را در بدن ایجاد می كنند. تخم مرغ با دارا بودن حداكثر 6/0گرم كربوهیدرات در این خصوص نقش چندانی نداشته و قالب ویژگی آن برپایه پروتئین بسیار ارزشمند آن استوار است.
    ¤ چربی
    تركیب چربی تخم مرغ به صورت یك سوم اشباع شده و دوسوم غیراشباع است. تخم مرغ با دارا بودن 5 گرم چربی كل كه حدود 6/1گرم آن به صورت اشباع شده است تنها 72 كیلو كالری انرژی تولید می كند كه این نكته از ویژگی های بارز تخم مرغ است.
    ¤ ویتامین ها
    ویتامین ها مواد آلی با تركیبات پیچیده ای هستند كه به مقدار كم در حیوانات و گیاهان وجود دارند. ویتامین ها نقش عمده ای در سوخت و ساز طبیعی مواد در بدن به عهده دارند.
    تخم مرغ حاوی ویتامین های مهم و مورد نیاز بدن از جمله ویتامین های EDABB12 اسیدفولیك، ریبوفلاوین و به ویژه كولین است و به لحاظ داشتن ویتامین های مختلف، منبع غذایی مغذی و مناسبی برای تامین نیازهای بدن به شمار می رود. به جز ریبوفلاوین كه عمدتاً در سفیده است تمام ویتامین های تخم مرغ در زرده آن وجود دارند كه در ادامه به مهم ترین آنها اشاره می شود.
    1. ویتامین :A از ویتامین های محلول در چربی است. مقدار آن در تخم مرغ 442واحد بین المللی است. عوارض ناشی از كمبود ویتامین A عبارتند از: شب كوری، ناراحتی چشمی (خشك شدن موكوس چشم) و كاهش مقاومت بدن در مقابل بیماری های عفونی.
    2. ویتامین B2: تخم مرغ منبع خوبی برای تامین ویتامین B2 در یك عدد تخم مرغ متوسط42/0 میلی گرم است. عوارض ناشی از كمبود ویتامین B2 عبارت است: از التهاب بدن، خشك و پوسته پوسته شدن اطراف دهان، گوش و بینی، در صورت كمبود شدید این ویتامین در بدن، در بینایی و خون سازی اختلال ایجاد می شود.
    3. ویتامین B12: یكی از عناصر ضروری برای تشكیل گلبول قرمز خون ویتامین B12 در یك تخم مرغ 56/0میكروگرم است در حالی كه مقدار نیاز بدن افراد بالغ 3میكروگرم در روز است. عوارض ناشی از كمبود ویتامین B12 عبارتند از: كم خونی، خستگی و اختلالات سیستم عصبی.
    4.ویتامینD: ویتامین D از ویتامین های محلول در چربی و برای جذب، تعادل و تثبیت كلسیم و فسفر در بدن عنصری ضروری است. شیر، كره ، تخم مرغ و جگر حاوی مقدار كافی ویتامین D است. عوارض ناشی از كمبود ویتامین D عبارتند از: نرمی استخوان در كودكی و پوكی استخوان در میانسالی و كهنسالی. مصرف روزانه ویتامین D در افراد بالغ بر 5200/0میلی گرم توصیه می شود.
    5. ویتامین E: ویتامین E از ویتامین های محلول در چربی است و مقدار آن در تخم مرغ 84/0 میلی گرم است. عوارض ناشی از كمبود ویتامین E عبارتند از: اختلال در تولیدمثل و ضعف عضله قلب، این ویتامین اثر درمانی و پیشگیری كننده از بیماری های عروق كرونر، سرطان سینه، سرطان ریه، آترواسكلوز (تصلب شریان)، دیابت و التهابات و آسیب های ورزشی دارد.
    6. كولین: كولین یكی از ویتامین های مهم موجود در تخم مرغ است. به دلیل اهمیت این ماده در ساختمان بدن، مصرف نكردن منابع آن در گروه های خاص به ویژه زنان باردار و شیرده می تواند آثار سوء قابل توجهی داشته باشد.
    طی سال ها به دلیل محدودیت هایی كه در مصرف تخم مرغ ناشی از سوء ذهنیت در مورد كلسترول آن پیش آمد، كمبود كولین نیز در جوامع خودنمایی كرد زیرا تخم مرغ غنی از كولین است و كولین هم نقش اساسی در متابولیسم بدن دارد.
    تخم مرغ پس از جگر گاو دومین منبع مهم و غنی از كولین است كه به خصوص باید زنان باردار و شیرده بیشتر مصرف كنند. كولین تخم مرغ در داخل زرده آن به صورت ماده ای به نام لسیتین است. 2 عدد تخم مرغ با تامین حداقل 052میلی گرم كولین حدود 05درصد نیاز روزانه یك خانم باردار و شیرده را تامین می كند.
    كولین:
    - در به هم پیوستگی ساختمان غشای سلول ها نقش دارد.
    - منبع مهم تامین گروه های متیل است.
    - برای انتقال پیام های سلولی، انتقال پیام های عصبی، حمل و نقل چربی ها در بدن نقش دارد.
    - برای متابولیسم در بدن حیاتی است.
    نكات مهم درباره كولین به شرح زیر است:
    1- كولین نقش بسیار مهمی در تكامل مغز جنین دارد. همچنین مطالعه بر روی حیوانات ثابت كرده است كولین مناطقی از مغز را كه مسئول برقراری حافظه هستند را تحت تاثیر قرار داده و توانایی یادگیری در دوران زندگی را تقویت می كند.
    2- دریافت كولین توسط جنین از مادر نه تنها باعث رشد و تكامل مناسب مغزی او می شود بلكه باعث می شود كه سطح ماده هموسیستئین در خون مادر در حد متعادل حفظ شود.
    از آنجایی كه افزایش میزان هموسیستئین در خون مادر با افزایش بروز ضایعات مغزی در جنین همراه است، مادران بارداری كه در رژیم غذایی خود فقر كولین دارند 4 برابر بیشتر احتمال دارد كه جنین آنها دچار ضایعات لوله عصبی از جمله كانال مغزی- نخاعی شود.
    3- هموسیستئین اسید آمینه ای در خون است كه احتمال می رود در افزایش احتمال خطر بروز بیماری های قلبی- عروقی، اسكیزوفرنی و آلزایمر و برخی سرطان ها نقش داشته باشد. كولین همانند اسیدفولیك در متابولیسم این ماده موثر بوده و كمبود آن با افزایش میزان این ماده در خون همراه است.
    4- مصرف كافی كولین توسط دختران در دوران رشد و بلوغ با كاهش احتمال بروز سرطان سینه در بزرگسالی آنها همراه است. به طور خاص، خوردن یك عدد تخم مرغ در روز با 81درصد كاهش احتمال سرطان سینه همراه است به ویژه وقتی كه همراه با میوه و سبزیجات مصرف شود.
    5- ثابت شده است در كسانی كه 6 عدد تخم مرغ در هفته مصرف كرده اند، احتمال بروز سرطان سینه در آنها 44 درصد كمتر از كسانی بوده كه 2 عدد تخم مرغ یا كمتر در هفته مصرف كرده اند.
    6- مطالعات بالینی انجام شده بر روی افراد بزرگسال سالمی كه دچار كمبود كولین بوده اند نشان می دهد كه با افزایش ضایعات DNA (كه علامت بروز بیماری های مزمن از جمله سرطان، آرتریت و پیری زودرس می باشد)، افزایش مرگ سلول های ایمنی بدن به نام لنفوسیت ها و افزایش نقص در عملكرد كبد و عضلات اتفاق می افتد.
    7- نیاز به كولین برای مردان 055 میلی گرم در روز و معادل نیاز زنان شیرده است. این مقدار برای زنان 524 میلی گرم در روز و برای زنان باردار 054میلی گرم در روز است.
    7- بتاكاروتن ها (لوتئین و گزانتین):
    از 006 كاروتنوئید موجود در طبیعت 05 نوع آن در غذاها و 6 نوع آن در پلاسمای خون انسان یافت می شود و فقط دو نوع آن در چشم وجود دارد كه به نام لوتئین و گزانتین در ماكولای شبكیه چشم تحت عنوان «لكه زرد» وجود دارند. لوتئین و گرانتین در غلظت های متفاوت و سرم خون، بافت چربی، بافت پستان و در شیر مادر وجود دارند.
    لوتئین و گزانتین از دسته مواد بسیار مهم و ضروری برای سلامت چشم هستند.
    بدن انسان قادر به ساخت این دو ماده نیست لذا باید از طریق غذا آن را دریافت كند كه به دلیل اینكه تخم مرغ از منابع بسیار مهم و غنی این مواد است. به مصرف منظم آن توصیه می شود.
    ثابت شده است تخم مرغ 51 درصد نیاز روزانه یك فرد را در این رابطه تامین كرده كه تقریباً صددرصد آن جذب بدن می شود. گرچه سبزی ها تیره رنگ مثل اسفناج بیشتر از تخم مرغ حاوی این دو ماده هستند ولی جذب بدنی این مواد از طریق تخم مرغ بسیار بیشتر است و لذا زرده تخم مرغ غنی ترین و مهم ترین منبع تامین این مواد محسوب می شود.
    ویژگی های این دو ماده و نقش تخم مرغ در این رابطه به شرح زیر است:
    1. تغذیه با تخم مرغ سبب افزایش سطح لوتئین در خون و افزایش تجمع این مواد درناحیه شبكیه چشم می شود كه باعث حفاظت سلول های چشم از آسیب های مختلف به ویژه دژنراسیون و تخریب سلول های ماكالامی شود.
    این دو ماده با كمك به ساخت رنگدانه در ناحیه ماكولا، فیلتر كردن اشعه های UV در چشم را در نتیجه حفاظت چشم از آسیب را سبب می شوند و با عمل آنتی اكسیدانی خود از آسیب رادیكال های آزاد به سلول های چشم جلوگیری می كنند.
    یكی از مهمترین مشكلات اجتناب ناپذیر، بروز آسیب های تحلیل برنده لایه ماكولای چشم براثر سالخوردگی است كه می تواند به كوری غیرقابل برگشت منجر شود و این مواد در غلظت مناسب از این ضایعه نیز جلوگیری كرده و آن را كاهش می دهند.
    چون در حال حاضر درمان خاصی برای این ضایعه وجود ندارد، لذا تنها با خوردن غذاهای غنی از این ماده به كاهش بروز آن كمك می شود. مصرف غذاهای حاوی این دو ماده از قبیل زرده تخم مرغ، اسفناج و بروكلی با بیش از 02 درصد كاهش احتمال بروز كاتاراكت و بیش از 04 درصد كاهش احتمال بروز دژنراسیون ماكولار در سالخوردگی می شود.
    2. پوست نیز به طور مكرر در معرض آسیب های ناشی از اشعه UV و سایر طیف های نور است. این دو ماده به دلیل نقش جذب این اشعه ها و خاصیت آنتی اكسیدانی اثر مهمی در حفاظت پوست دارند و چون مصرف موضعی آنها به لایه زیرین پوست نمی تواند نفوذ كند لذا مناسب ترین روش استفاده، مصرف خوراكی این مواد است.
    3. بین دریافت ناكافی لوتئین و گزانتین و شیوع سرطان كولون، سرطان دستگاه گوارش و ریه ارتباط وجود دارد.
 
    ¤ مواد معدنی:1. كلسیم:
    تقریباً 6/1 درصد وزن بدن را كلسیم تشكیل می دهد كه نسبت به سایر مواد معدنی تشكیل دهنده بدن، سهم بیشتری را به خود اختصاص داده است. 58 درصد خاكستر اسكلت بدن را فسفات كلسیم تشكیل می دهد و مقادیری از آن در مایعات بدن، اعصاب، قلب و عضلات وجود دارد. مقدار مناسب كلسیم در بدن، در تنظیم ضربان و فشار خون موثر است.
    غذای روزانه هر فرد باید حداقل حاوی 008 میلی گرم كلسیم باشد. این میزان در مورد زنان باردار و شیرده از 0051 تا 0002 میلی گرم توصیه شده است. 62 میلی گرم كلسیم در تخم مرغ وجود دارد كه عمدتاً در زرده آن موجود است. عوارض كمبود كلسیم در كودكان، نرمی استخوان، كاهش رشد، خرابی دندان ها و لثه و در بزرگسالان، پوكی استخوان است.
    2. فسفر:
    فسفر از تركیبات مهم سلول های بدن است و در واكنش های شیمیایی بدن و همچنین فعال كردن آنزیم ها، ویتامین ها و در نهایت رشد و ترمیم بافت های بدن نقش عمده ای به عهده دارد. فسفر به همراه كلسیم در تشكیل و استحكام استخوان ها عمل می كند و در ساخت بافت های عضلانی، مغز و اعصاب دخالت دارد. مقدار مصرف روزانه فسفر برابر كلسیم پیشنهاد می شود غذاهایی كه به اندازه كافی حاوی پروتئین و كلسیم هستند، از فسفر كافی نیز برخوردارند.
    فسفر تخم مرغ كه عمدتاً در زرده آن وجود دارد به میزان 69 میلی گرم بوده و از لحاظ مقداری نسبت به كلسیم برتری دارد. عوارض كمبود فسفر در بدن مشابه عوارض كمبود كلسیم است.
    3. سدیم و پتاسیم
    اگرچه خواص سدیم و پتاسیم از نظر شیمیایی مشابه است، ولی هیچ یك از آنها را در بدن نمی توان جایگزین دیگری كرد. سدیم 2/0 درصد وزن بدن را تشكیل می دهد و عمدتاً در مایعات بدن و خون یافت می شود.
    افزایش سدیم در بدن موجب خروج آب سلولی و تورم اندام های تحتانی بدن می شود. پتاسیم 9 درصد وزن بدن را تشكیل می دهد و عمدتاً از تركیبات داخل سلولی است.
    پتاسیم تنظیم كننده ای مناسب برای حالت اسیدی و بازی خون است و در ایجاد تعادل میان سلول های بدن و مایع اطراف آنها اهمیت دارد.
    نیاز روزانه یك فرد بالغ به سدیم و پتاسیم به ترتیب 5/1 و 7/4 گرم است. میزان سدیم و پتاسیم كه غالباً در سفیده تخم مرغ یافت می شوند به ترتیب 07 و 76 میلی گرم است. به این ترتیب یك عدد تخم مرغ به طور متوسط به ترتیب 5/22 و 07 درصد نیاز روزانه یك فرد بالغ را به سدیم و پتاسیم تامین می كند.
    4. سلنیوم:
    سلنیوم آنتی اكسیدانی است كه از انهدام بافت های بدن جلوگیری كرده و به همراه ویتامین E علیه برخی بیماری های مزمن عمل می كند. سلنیوم در تقویت سیستم ایمنی، بهبود آرتریت روماتوئید، پیشگیری از پاركینسون و آلزایمر، حفاظت از چشم ها در مقابل آب مروارید، بهبود خلق و خو و كاهش افسردگی، كاهش خطر بیماری های قلبی و پیشگیری از سرطان موثر است.
    5. آهن:
    اگرچه آهن فقط 400/0 درصد وزن بدن را تشكیل می دهد، اما اهمیت و نقش ویژه ای در انتقال اكسیژن خون به سلول های بدن دارد. مقدار آهن تخم مرغ حدود 29/0 میلی گرم و عمدتاً در زرده موجود است كه به نسبت دیگر مواد موجود در آن كمتر است.
    در رژیم غذایی روزانه، مصرف آهن برای بچه ها 5 تا 01، مردان 01 و زنان 81 میلی گرم توصیه می شود. البته نوع آهن مصرفی برای جذب در بدن بسیار اهمیت دارد.
    به طور مثال اگرچه اسفناج به عنوان یك ماده غذایی، حاوی درصد بالایی آهن است، اما فقط درصد كمی از آن قابلیت جذب در بدن را دارد این در حالی است كه آهن موجود در تخم مرغ به طور كامل جذب بدن می شود.
    زرده تخم مرغ یكی از منابع خوب آهن است ولی آهن آن در مقایسه با آهن Haem موجود در گوشت، از قابلیت جذب كمتری برخوردار است. وجود زرده تخم مرغ در برنامه غذایی كودكان، بخشی از آهن مورد نیاز آنها را تامین می كند./18

دریافت کد اوقات شرعی

ابزار هدایت به بالای صفحه




در این وبلاگ
در كل اینترنت

وضعیت آب و هوا